‘Struinen in de tuinen’ gaat in Venlo niet door. Hoewel, misschien gaan we wel struinen maar dan anders.

Om maar gelijk met het tuinhekje in de tuin te vallen: In verband met de verscherpte adviezen omtrent Covid-19 die aangekondigd werden in de persconferentie van dinsdag 18 augustus kan Struinen in de Tuinen deze editie in Venlo niet doorgaan.

Na intensief contact met de gemeente Venlo, met de veiligheidsregio en andere belanghebbenden kan Struinen in de Tuinen geen doorgang vinden in particulieren tuinen.

Vervolgens hebben we gekeken naar de de mogelijkheden met betrekking tot niet-particuliere tuinen maar ook hier hebben we helaas geen akkoord op gekregen. Dus tot onze grote spijt kan Struinen in de Tuinen Venlo niet door gaan. 

LIVESTREAM

Alle deelnemende acts zijn nog wel uitgenodigd om hun optreden live te streamen vanuit een eigen locatie. De acts die daar aan mee willen doen krijgen daarvoor een plekje op onze website.
Zo kun je op 6 september vanuit huis toch een beetje meegenieten met al het moois dat Venlo te bieden heeft. 

LIVE OPTREDEN

Helaas kunnen wij het talent van Venlo nu geen echt podium bieden met Struinen in de Tuinen maar Marlie van Theater de Garage kan dat wel. Theater de Garage is een ontmoetingsplek  voor liefhebbers van theater, dans, muziek en amateurpodiumkunstenaars in Venlo. Alle acts kunnen contact opnemen met Theater de Garage om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Jammer dat het niet door gaat😔maar misschien….
Sidera Theaterproducties heeft i.o.o. besloten om ook binnen in het theater niet op te gaan treden. We gaan nog even bekijken of we een alternatief programma kunnen aanbieden op de 6de september en/of andere artiesten/ acts kunnen aanbieden om op een andere dag in ons theater te staan😊 Zou immers zonde zijn om al dat talent niet te kunnen zien….

Dus houdt de website van Theater de Garage in de gaten en wellicht kan je binnenkort jouw act toch nog live zien optreden.
Voor meer informatie check: www.theaterdegarage.nl