Het was een mooie dag ….. en nu verder!

De Open dag is geweest. Alle deelnemers in de Stadstuinderij hebben hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Het weer en de sfeer waren fantastisch, de drankjes en hapjes overheerlijk!
Veel mensen uit het Venlose en van verder weg waren er, kregen een rondleiding in de moestuin en veel informatie. Fijn dat jullie geweest zijn en kom nog eens terug!

Veel bezoekers hebben zich via het inschrijfformulier opgegeven voor de nieuwsbrief en de groentemail. Met het inschrijfformulier deed je mee aan een loting. Twee mensen krijgen de prijs die hieraan was verbonden binnenkort uitgereikt, een waardebon van €15,- voor verse groente uit onze moestuin.

Zaterdag hingen ook onze nieuwe wegwijzers aan de palen en het hek rond de Stadstuinderij. De tekst is duidelijk: verkoop van groenten zaterdag van 10.30 tot 13 uur en theetuin open woensdag en zaterdag van 14 tot 17 uur.
Zo zijn we makkelijk te vinden te vinden.

En nu verder! De eerste nieuwe aardappels zijn gerooid en er komen veldjes leeg voor nieuwe groenten. De moestuin barst van groeikracht. Dat gaan we in goede banen leiden. Er is nog veel werk te doen.
Houd je van werken in de buitenlucht en prettig werken met andere tuiniers, wil je meehelpen met klussen (we zoeken nog een schilder) wil je helpen bij de verkoop van de groenten? Kom eens langs! Iedere zaterdagmorgen zijn we er!