Meedoen

Wil je meedoen in onze Stadstuinderij?

Vind je het leuk om samen met ons groente te verbouwen of aan de slag te gaan met je eigen moestuinbed? Houd je van klussen of ben je creatief in denken en doen?
Sluit je aan bij onze actieve groep stadstuinders! Onze gemeenschap bestaat uit mensen in alle lagen van de bevolking van Venlo en omgeving. Experts en beginners, bio-lovers en mensen die gewoon van lekkere en verse groente houden. Doeners en denkers, iedereen is welkom.
Leer van onze ervaren deelnemers en start morgen al samen met ons met het verbouwen van groente, kruiden, bloemen en fruit.
Neem contact met ons op voor meer informatie!

Deelnemers

Bij de Stadstuinderij helpen al haar deelnemers mee bij het onderhoud van de Stadstuinderij als geheel maar ook in onze gezamenlijke moestuin, de Meente.
Iedere deelnemer kan van de oogst met korting kopen. Ook jonge plantjes zijn beschikbaar voor kleine prijsjes. Gereedschap is er voor gezamenlijk gebruik.

Als je naast het meewerken in de Meente graag een eigen moestuintje wil, kost dat € 17,50 per jaar voor een veldje  en werk je iedere week 2 uur mee.

Ook in jouw wijk stadstuinieren?

Zou je samen met mensen in jouw wijk graag zelf groente willen verbouwen?
Ken je mensen die er gezamenlijk de schouders onder willen zetten om een tuin te maken waar mensen samen kunnen komen, buiten bezig zijn en waar je van elkaar kunt leren over gezond eten en leven?

Wellicht kennen wij nog meer mensen bij jou in de buurt en kunnen we onze ervaring inzetten om samen een moestuin op te zetten. In overleg met gemeente Venlo gaan wij op zoek naar een geschikt stukje grond.

Neem contact met ons op en stuur een mail naar  info@stadstuinderij.nl

Groei met ons mee!